Kolacja z Lasu na Stół II
Przed nami druga edycja epickiej kolacji z lasu na stół, organizowanej w TU.tejszych progach, 16 listopada o godzinie 18:00.
Sześć dań w menu Filipa Cwojdzińskiego (TU. REStAURANT) i Piotra Wójcika (Koneser Grill): jesienne dary lasu, trufle, dzikie ryby i ptactwo, dziczyzna oraz leśny deser.O selekcję win zadba Leonardo Cassini, przedstawiciel wybitnych włoskich winnic Antinori oraz Jerman.
A to wszystko przy muzyce na żywo, w iście jesiennej aurze.
Cena za menu z selekcją win: 650 zł / osoba
Cena za menu bez selekcji win: 380 zł / osoba
*Przy rezerwacji obowiązuje przedpłata
Zapraszamy do TU. REStAURANT 16 listopada o godzinie 18:00.
ul. Grunwaldzka 34a, 60-786 Poznań
Piotr Wójcik
Piotr przez 7 lat swojej kariery zdobywał kulinarny warsztat w Londynie, jest miłośnikiem pracy na otwartym ogniu i lubi gotować w stylu oldschool.
Filip Cwojdziński
TU.tejszy gospodarz