Image Alt

Kolacja z lasu na stół

c
Mamy zaszczyt zaprosić na wyjątkową kolację:
  • Trzech szefów w TU.tejszej kuchni:
    Michał Kuter, Adam Adamczak i Filip Cwojdziński
  • Sześć dań w menu – dary lasu, dzikie ryby i ptactwo, dziczyzna oraz leśny deser
  • Muzyka na żywo
  • Degustacja win
Cena za set z degustacją win: 435 zł / osoba
11 listopada 2022
godzina 18:00
TU. REStAURANT

Rezerwacje:
+48 887 222 121
tu@turestaurant.pl
TU. REStAURANT
ul. Grunwaldzka 34a, 60-786 Poznań

c

Michał Kuter

Restauracja A NÓŻ WIDELEC

„Moją podróż do świata prawdziwych smaków rozpocząłem, od wyjazdu do Londynu. Źródłem mojej kulinarnej wiedzy była praca w restauracji Chez Bruce oraz staże w restauracjach La Gavroche i Petrus. Następnie dołączyłem do grona absolwentów prestiżowej szkoły kulinarnej Westminster Kingsway College uzyskując Advance Diploma In Cullinary Arts Kitchen and Larder.”

Filip Cwojdziński

TU.tejszy Gospodarz

„Moje doświadczenie zdobywałem w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Byłem reprezentantem kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Moją misją jest być szefem kuchni i mentorem, który codziennie dąży do perfekcji i wymaga najwięcej od samego siebie. Nadchodząca kolacja to jedno z moich kulinarnych marzeń – uwielbiam dziczyznę i las, a jesień to moja ulubiona pora roku.”

Adam Adamczak

Restauracja CONCORDIA TASTE

„Swoją przygodę z gotowaniem rozpocząłem w 2012 r., gdy podjąłem prace w restauracji Concordia Taste w Poznaniu. W swojej kuchni kładę nacisk na prostotę, elegancję, sezonowe produkty oraz regionalne składniki. Połączenie tradycji z nowoczesnymi technikami gotowania pozwalają na stworzenie dań, które zaskakują formą podania, smakiem i aromatem. Największym i najlepszym źródłem inspiracji i pomysłów jest natura. Jest ona również pierwszym i podstawowym elementem do tworzenia moich dań.”
turestaurant poznań logo