- Trzech szefów w TU.tejszej kuchni:
Michał Kuter, Adam Adamczak i Filip Cwojdziński - Sześć dań w menu – dary lasu, dzikie ryby i ptactwo, dziczyzna oraz leśny deser
- Muzyka na żywo
- Degustacja win
godzina 18:00
Rezerwacje:
+48 887 222 121
tu@turestaurant.pl
TU. REStAURANT
ul. Grunwaldzka 34a, 60-786 Poznań
Michał Kuter
Restauracja A NÓŻ WIDELEC
„Moją podróż do świata prawdziwych smaków rozpocząłem, od wyjazdu do Londynu. Źródłem mojej kulinarnej wiedzy była praca w restauracji Chez Bruce oraz staże w restauracjach La Gavroche i Petrus. Następnie dołączyłem do grona absolwentów prestiżowej szkoły kulinarnej Westminster Kingsway College uzyskując Advance Diploma In Cullinary Arts Kitchen and Larder.”
Filip Cwojdziński
TU.tejszy Gospodarz
„Moje doświadczenie zdobywałem w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Byłem reprezentantem kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Moją misją jest być szefem kuchni i mentorem, który codziennie dąży do perfekcji i wymaga najwięcej od samego siebie. Nadchodząca kolacja to jedno z moich kulinarnych marzeń – uwielbiam dziczyznę i las, a jesień to moja ulubiona pora roku.”
Adam Adamczak
Restauracja CONCORDIA TASTE