Image Alt

TU.tejsi ludzie

Właściciele

restauracja rodziny Fiedorów

TU.taj rządzi męska część rodziny Fiedorów – Karol, Adam, Maksymilian i Gustaw. Panowie znają się od kuchni, potrafią załatwić sprawy po męsku, a w genach odziedziczyli miłość do czerwonego wina z zachodniej Toskanii i Piemontu. Karol jest architektem IARP oraz SARP, który od 1995 roku prowadzi biuro projektowe CDF Architekci; z nim zdobył dwukrotnie nagrodę Jana Baptysty Quadro. Adam i Maksymilian idą w jego ślady, od lat rozwijając rodzinną firmę. Nadszedł czas na nowy projekt o numerze 524 z dziedziny „wrodzona gościnność i architektura smaku”, czyli wspólna knajpa o nazwie TU., gdzie Gustaw zaserwuje Wam najlepsze crêpes suzette w mieście.

„Żyjemy, by spełniać marzenia, prawda?”

Karol Fiedor

Filip Cwojdziński szef kuchni
c

Szef kuchni

TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.

Szef kuchni

Filip Cwojdziński szef kuchni

TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.

„Codziennie dążę do perfekcji. Wymagam bardzo dużo od mojego zespołu, ale przede wszystkim od samego siebie. Nadaję tempo, słucham, co mówi mi serce i czego pragną nasi Goście. Bez zespołu nie ma szefa kuchni. Rozwijamy się, stawiamy nowe wyzwania, pracując na kulinarny sukces nie tylko naszej restauracji, ale i naszego miasta – razem. Chciałbym, w przyszłości, kiedy zapytasz mojego podopiecznego gdzie się uczył, abyś mogła/mógł usłyszeć: TU. u Cwojdzińskiego i jestem z tego dumny.”

Filip Cwojdziński

RekruTU.jemy ludzi z pasją!

 

Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.

Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.

Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:

· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę

· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani

· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni

· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń

Poznaj TU.tejsze oczekiwania:

· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość

· Entuzjazm i charyzma

· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej

· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne

· Znajomość języka polskiego i angielskiego

· Chęć rozwoju

· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,

· Doświadczenie zawodowe

To TU. możemy Tobie zaoferować:

· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND

· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni

· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego

· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie

· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym

Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl

RekruTU.jemy ludzi z pasją!

 

Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.

Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.

Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:

· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę

· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani

· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni

· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń

Poznaj TU.tejsze oczekiwania dla stanowiska kelner/kelnerka:

· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość

· Entuzjazm i charyzma

· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej

· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne

· Znajomość języka polskiego i angielskiego

· Chęć rozwoju

· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,

· Doświadczenie zawodowe

To TU. możemy Tobie zaoferować:

· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND

· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni

· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego

· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie

· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym

Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl

RekruTU.jemy ludzi z pasją!
turestaurant poznań logo