Właściciele

TU.taj rządzi męska część rodziny Fiedorów – Karol, Adam, Maksymilian i Gustaw. Panowie znają się od kuchni, potrafią załatwić sprawy po męsku, a w genach odziedziczyli miłość do czerwonego wina z zachodniej Toskanii i Piemontu. Karol jest architektem IARP oraz SARP, który od 1995 roku prowadzi biuro projektowe CDF Architekci; z nim zdobył dwukrotnie nagrodę Jana Baptysty Quadro. Adam i Maksymilian idą w jego ślady, od lat rozwijając rodzinną firmę. Nadszedł czas na nowy projekt o numerze 524 z dziedziny „wrodzona gościnność i architektura smaku”, czyli wspólna knajpa o nazwie TU., gdzie Gustaw zaserwuje Wam najlepsze crêpes suzette w mieście.
„Żyjemy, by spełniać marzenia, prawda?”
Karol Fiedor


Szef kuchni
TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.
Szef kuchni

TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.
„Codziennie dążę do perfekcji. Wymagam bardzo dużo od mojego zespołu, ale przede wszystkim od samego siebie. Nadaję tempo, słucham, co mówi mi serce i czego pragną nasi Goście. Bez zespołu nie ma szefa kuchni. Rozwijamy się, stawiamy nowe wyzwania, pracując na kulinarny sukces nie tylko naszej restauracji, ale i naszego miasta – razem. Chciałbym, w przyszłości, kiedy zapytasz mojego podopiecznego gdzie się uczył, abyś mogła/mógł usłyszeć: TU. u Cwojdzińskiego i jestem z tego dumny.”
Filip Cwojdziński
RekruTU.jemy ludzi z pasją!
Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.
Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.
Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:
· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę
· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani
· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni
· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń
Poznaj TU.tejsze oczekiwania:
· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość
· Entuzjazm i charyzma
· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej
· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne
· Znajomość języka polskiego i angielskiego
· Chęć rozwoju
· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,
· Doświadczenie zawodowe
To TU. możemy Tobie zaoferować:
· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND
· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni
· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego
· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie
· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym
Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl
RekruTU.jemy ludzi z pasją!
Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.
Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.
Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:
· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę
· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani
· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni
· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń
Poznaj TU.tejsze oczekiwania dla stanowiska kelner/kelnerka:
· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość
· Entuzjazm i charyzma
· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej
· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne
· Znajomość języka polskiego i angielskiego
· Chęć rozwoju
· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,
· Doświadczenie zawodowe
To TU. możemy Tobie zaoferować:
· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND
· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni
· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego
· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie
· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym
Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl