Właściciele
TU.taj rządzi męska część rodziny Fiedorów – Karol, Adam, Maksymilian i Gustaw. Panowie znają się od kuchni, potrafią załatwić sprawy po męsku, a w genach odziedziczyli miłość do czerwonego wina z zachodniej Toskanii i Piemontu. Karol jest architektem IARP oraz SARP, który od 1995 roku prowadzi biuro projektowe CDF Architekci; z nim zdobył dwukrotnie nagrodę Jana Baptysty Quadro. Adam i Maksymilian idą w jego ślady, od lat rozwijając rodzinną firmę. Nadszedł czas na nowy projekt o numerze 524 z dziedziny „wrodzona gościnność i architektura smaku”, czyli wspólna knajpa o nazwie TU., gdzie Gustaw zaserwuje Wam najlepsze crêpes suzette w mieście.
„Żyjemy, by spełniać marzenia, prawda?”
Karol Fiedor
Szef kuchni
TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.
Szef kuchni
TU.tejszym szefem kuchni jest Filip Cwojdziński, który przybył do nas z imponującym doświadczeniem zdobytym w gwiazdkowych restauracjach w Manchesterze i irlandzkim Wexford. Swoją karierę rozwijał również w Zadarze i Poznaniu. Reprezentant kulinarnej kadry narodowej Polski, która zdobyła dwa srebrne medale podczas Olimpiady Kulinarnej w 2020 roku. Szef, mentor i sportowiec, uwielbiający ducha rywalizacji.
„Codziennie dążę do perfekcji. Wymagam bardzo dużo od mojego zespołu, ale przede wszystkim od samego siebie. Nadaję tempo, słucham, co mówi mi serce i czego pragną nasi Goście. Bez zespołu nie ma szefa kuchni. Rozwijamy się, stawiamy nowe wyzwania, pracując na kulinarny sukces nie tylko naszej restauracji, ale i naszego miasta – razem. Chciałbym, w przyszłości, kiedy zapytasz mojego podopiecznego gdzie się uczył, abyś mogła/mógł usłyszeć: TU. u Cwojdzińskiego i jestem z tego dumny.”
Filip Cwojdziński
Manager restauracji
Adam Kromuszczyński to prawdziwy gospodarz, pełen pasji do eleganckiego serwisu, ponadczasowej horologii oraz muzyki filmowej. Mówią, że taki manager restauracji to gaTU.nek na wyginięciu. Od 2007 roku jest niekwestionowanym współtwórcą poznańskiej gastronomii, który przez pierwsze lata swojej kariery przeszedł przez wszystkie szczeble zawodowego kelnerstwa w grupie IBB Hotels Collection, aby w 2017 i 2018 roku być w grupie odbierającej nagrody i wyróżnienia nadane przez Wine&Food Noble Night, a teraz stać się szefem naszego zespołu. To właśnie on wita Was szarmanckim uśmiechem od samego progu, dba o TU.tejsze ambiente i troszczy się o Wasz komfort.
Wine Sommelier
RekruTU.jemy ludzi z pasją!
Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.
Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.
Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:
· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę
· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani
· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni
· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń
Poznaj TU.tejsze oczekiwania:
· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość
· Entuzjazm i charyzma
· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej
· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne
· Znajomość języka polskiego i angielskiego
· Chęć rozwoju
· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,
· Doświadczenie zawodowe
To TU. możemy Tobie zaoferować:
· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND
· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni
· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego
· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie
· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym
Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl
RekruTU.jemy ludzi z pasją!
Jeżeli żyjesz gościnnością, a praca w gastronomii jest dla Ciebie pasją i synonimem nieustannego rozwoju, zapraszamy do TU.tejszego zespołu.
Naszą misją jest dzielenie się tym, co u nas najlepsze: kuchnią z najwyższej jakości składników, cudowną atmosferą tworzoną przez ludzi, którzy uwielbiają ze sobą współpracować, wiedzą specjalistów na temat zrównoważonego rozwoju oraz współpracą z rzemieślnikami i artystami.
Poznaj TU.tejsze wartości i oceń, czy są bliskie Twojemu sercu. Jeżeli tak, czekamy właśnie na Ciebie:
· TU. troszczymy się o naszych Gości, nasz Zespół, jakość wszystkiego, co tworzymy i naszą planetę
· TU. jesteśmy profesjonalni, ale skracamy dystans, tworzymy domową i komfortową atmosferę, sprawiamy, że wszyscy czują się zaopiekowani
· TU. uwielbiamy się dzielić naszym jedzeniem, filozofią i historiami od kuchni
· TU. dbamy o zrównoważony rozwój i dobro środowiska, stale rozwijamy naszą wiedzę, łączymy przeciwieństwa i tworzymy inkluzywną przestrzeń
Poznaj TU.tejsze oczekiwania dla stanowiska kelner/kelnerka:
· Profesjonalizm, rzetelność i uczciowość
· Entuzjazm i charyzma
· Wysoki poziom kultury osobistej i językowej
· Wysoko rozwinięte zdolności komunikacyjne
· Znajomość języka polskiego i angielskiego
· Chęć rozwoju
· Dobra organizacja pracy i zaangażowanie przy współpracy zespołowej,
· Doświadczenie zawodowe
To TU. możemy Tobie zaoferować:
· Pracę w restauracji nagrodzonej przez prestiżowy przewodnik Michelin nagrodą BIB GOURMAND
· Rodzinną atmosferę sprzyjającą tworzeniu się nowych przyjaźni
· Pracę w wyjątkowym miejscu pełnym ambitnych etykiet winnych i genialnej kuchni Filipa Cwojdzińskiego
· Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji z zakresu serwisu i wiedzy o winie
· Atrakcyjne wynagrodzenie z systemem premiowym
Czekamy na Twoje CV: rekruTUjemy@turestaurant.pl